Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


A place in the sun



märkligt är det då
när vi står där vid randen av ett hav
inget annat ser än hopplöshet och mörker
och varje ljus slocknat har

är det då när glimten av ljus
vid golvet tränger fram
och vårt tvivel
brottas med hoppet
är det då ögat bländas
av ljuset
och vårt hjärta finner sin plats
i solen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 181 gånger
Publicerad 2020-10-17 14:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP