Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vila mina kära söner roine ,jim . alm och alla andra kära i andevärlden


stjärnorna ger tröst,

stjärnorna ger himmelen glans.
tänkte på att ni inte fans,
månens underbara sken.
lyser på träd och gren.'
var kan ni alla vara .
ni kan aldrig svara,
ni är i en annan värld.
har gjort er sista färd.
ni inte på jorden finns-.
nu sorg i hjärtat minns.
nu får ni lycklig vara .
i himmelen finns en skara .
ni sänder kärlek till vår jord.
nu rinner tårar av en flod.
sorgen trycker en ner.
när inte alt i livet ser.
motgångar är som stora dalar.
alla om bättre tider talar.
hjärtat snart brunnit ut,
känns i bland som livet är slut. av siv birgitta skrev,16.8.2020




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-17 09:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP