Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hårfagre



ligger på fönsterbänken
tusentals mil bort njuter han
av solvärmen. Han spinner då solfingrar
stryker honom över ryggen.

då ser matte att han ryker
när han rullar runt
det är små hårstrån som byter plats
då hon borstat honom får hon en näve full
med svart päls
han mumlar medan hon borstar
kanske du förstår bättre varför
du måste dammsuga varje dag
och glöm inte kompisarna mina
dammar också




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 79 gånger
Publicerad 2020-10-17 11:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP