Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hörde kanelen idag om hjärnans funktion uppdateringar sker ständigt


Uppdatering


hjärnan programvaran som uppdaterar sig själv


backar tänker om, tar nya vägar får aldrig stillestånd
den väcker oss inte när vi sover hjulen snurrar undermedvetet
väcker oss med schemat utlagt alla morgonens måsten
sorterar posten, soporna ska med längs vägen
till arbetet eller träningen
hunden måste få en promenad givetvis får du själv
samtidigt en morgontidig joggingtur
djuren måste matas och barnen ska ha rena kläder
och den egna frukosten ska snabbätas
disken lämnar du i vasken
ständigt mer och mer effektiva för hinna med allt
och till kvällen veckohandlingen
fötterna rör sig i sömnen
inte märkligt många vaknar trötta
behöver olika preparat för ge sig motivation
är det någon som undrar över varför det
ligger en ask novalucol på din stol

nu ropar stinsen ut tiden för avgång
tåget till...plattform 3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 110 gånger
Publicerad 2020-10-17 12:48



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
himla bra den
2022-08-03
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP