Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min hund snövit


min kompis.

du är min kompis.
sovit i soffa i natt .
du tar upp halva.
soffan jag får
sova på kanten.
längst ut du tar plats.
får knappt rum.
kan inte vända sig.
du gillar att ligga.
och mysa under,'
dun täcket ha värme.
tur at inte katterna kom.'
du är min vove.
granarna röker det går in i sovrummet .
du är min tokiga hund
skall ligga nära.
så nära min kropp.
du väger 25 kg .'
hälften av mig ,
får hitta en ny sov plats av iv birgitta skrev dag.17.9. 2020




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-17 12:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP