Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Domnande snökristaller

Hon fladdrade förbi.
Myskoxen och hennes vingar av lövtunn bärnsten.
Den turkosa himlens trötta hud.
Den sällsynta fridlysta blomman utan namn.
Samma stund jag somnar.
Du lyfter mig.
Utanför svävar den frusna räven.
Beundrar din älskvärda charm.
Bär med mig hjärta av violer.
Doften av höst smeker.
Kastanjer i jackfickan.
Intill lyckostenar av rosenknopp.
Bredvid dockskåpet.
Skymtar jag rädslan.
Men i samma andetag.
Ljuvlig som lent midsommarregn.
Hon rodnar.
Lodjuret återvänder hem.
Sagans slut tar sin början.





Fri vers av Black raven VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-17 16:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP