Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frostbrytning


Vaknade med ett skrik
stirrade ut i natten
det enda som hördes
hjärtats galopp och skriet
som löpte gatlopp
Då rusade minnen förbi
Isdrottningens andedräkt
blåser död över levande
täckta av frost står gryningen vit
Dödens dag för levande
kyrkorna fyllda av sorgen
ropen stiger mot döva himlen
Jorden står nedbruten





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 74 gånger
Publicerad 2020-10-18 07:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP