Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mitt hjärta gråter ,


du är mig så nära

men så långt långt borta.
jag får aldrig träffa dig,'
jag kan bara tänka på dig.
i både glädje och sorg.
minnas tiden vi fick tillsammans.
dom fina åren i hopp.
, du finns i mitt hjärta.
i både glädje och sorg.
dom finna åren ni var små.
jag gav er livet .
mina två söner.
ni som finns i himmelen nu.'
ni minna kära.'
ni var bara ett lån.
det har varit många .'
tunga steg att gå,
att orka leva vidare.
men glädjen över att .
ni har funnits . kan aldrig nån ta i från mig.'
minna kära söner .roine .jim vila i frid av er mamma .ta hand om er pappa .
i himmelen . av er mamma siv birgitta . farväl mina kära




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 79 gånger
Publicerad 2020-10-18 08:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP