Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev 28.5.2020


jag tände ett ljus.

för oss alla i himmelen.
jag tände det för.'
hela vår släkt.
alla våra vänner .
för kommande generation.
att lysa i himmelen.'
alltid skall brinna för oss.'
att vi inte skall ge upp.'
hoppet tro och kärleken.
motgångar kommer och går,'
död kommer oh går.
nya i släkten födds.
våra vänner dör.'
men dom dör aldrig.
i våra hjärtan finns dom.
alltid där för oss.
alla kära som dör.
vi älskar dom av s iv.birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-18 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP