Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tänker på dig bror ingemar. död 10 .6.2016


evighetens land,'

jag flyger till evighetens land.
till evighetens strand.
flyger till evighetens dör.
många fler gjort det för.
dörren öppnas för oss alla.'
när vi är döda och falla.
vi på en bättre värld tror.
både från oss alla på jorden bor.
vi måste vara varandras stöd
medan vi lever innan min död.
i bland trycker vi varandra ner .
bättre att hjälpa på varandra ser.
var inte avund sjuk på de det ha.
det viktigaste vara frisk må bra.'
himmelen till för ss alla som söker stöd.
redan i hela livet till sin död.
tänk att hela världen finna.
glädje kärlek hos oss brinna
änglarna finns till för liten och stor.
på det vi alla tror, av siv birgitta din syster käre beror




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2020-10-18 13:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP