Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
valde jag rätt väg i livet


din väg.

du har själv valt.
din väg du skall gå.'
men det blir aldrig.
som du tänkt det skal bli.
det blir inte som du tänkt.
du får lida för mycket .
tänker kunde jag gjort.
på annat vis i livet.
varför har det här.
släkten så mycket sorger.
olyckor som händer jämt.
men jag kommer tillbaka .
efter varje motgång och sorg.
det finn ett hopp för oss alla
att aldrig ge upp livet.
fast i bland rinner bara kraften ur.'
men så kommer ny kraft tillbaka
till den dag du är död och borta.'
av siv birgitta 5.8 2020.'




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-18 17:38



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
känner igen dina känslor här..
men kämpa och var stark inombords
2020-10-20
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP