Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankeställare klokuggla



Det var medan sjukdom
Lorden fången sjönk djupare
i depression
möjligheter fanns så ogräs
i hjärta och sinne där ångest
över inget förstå
och sorg lämnat dörrar öppna
På stolen satt även Nope
en talade om vaccination fästingar
Hur många jag mött och inte vetat
vem som gömde sig under ytan
Mardrömmar
kommer aldrig ensamma
Skulden sover alltid gott
de utsatta bär bördan




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 92 gånger
Publicerad 2020-10-18 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP