Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fågelhjärtat

 

klappar starkare idag
lyfter utvilad före soluppgång
önskar mest av allt
var rädd om dig och din dag
det kommer alltid dagar
då vi flyger över havet utan vila
eller minsta ö i sikte
så kommer vilan på solvarma stenar
eller i skön solstrimma
som faller över varje fjäder
Trött fågel ruggar i sitt bo
ett vaket öga finner alltid frö
stilla gläntan som finner ro

djärva dagar hoppar utan skyddsnät
artisten vandrar över styva linan
hoppar från tuva till tuva i långa språng
finner skuggor leker under trädets fot
klamrar sig då fast

vid den bräckliga trapets

Godmorgonkramälskadeuggla<3

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 97 gånger
Publicerad 2020-10-19 05:36



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
godmorgonkram :)
2022-08-23
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP