Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fasaden inte det viktigaste

  

det är då vi skapar på färgen
och finner lagren under
som svaren kommer till varför
vi beter oss så
varje skikt berättar sin historia
lager på lager bygger orden till en borg
en del kan förändras, andra inte
det viktiga finns under ytan
vi bygger med grund och golv
väggarna får en ljus kulör
som håller huset med gott humör
trägolvet slipas och lackas
ska tåla både glädje och sorg
Värmen kommer från hjärtat
i fönstret står lampan och lyser
ljuset värmer den som fryser
dörren står öppen mot natten
inifrån rummen hörs musik
klirr och skratt
det är sommarnatt




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2020-10-19 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP