Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

otrolig förvandling


Dagar finns då vi står med själen i handen
livet stannar när floden rinner trögt
Då vill vi blåsa friska vindar som livar upp
men finner vi glömt visselpipan
sätter då själen till läppen
märkligt morgonen var dyster
men plötsligt går en kåre över floden
och folket styr åter ut sina fartvidunder

Är det månne solen tinat bort frosten?




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 89 gånger
Publicerad 2020-10-19 14:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP