Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1.29



Var det ljuset som var tänt
eller var det rösterna, filmskådisarna?
yrvaken kollade klockan 1.29
Det inställda sömntåget gårdagen hade hunnit ifatt.

Skrollade fram meddelandet
från taivännen 20.14 hon kände sig
tung i huvudet, hon umgås med många
tailändare håller samman
glädjande höra besöket hos polisen gått bra
Oron fick mig gå ut i köket pressa citron
och dricka ett glas citronsaft
C-vitaminer viktiga mot förkylning
urtrött efter Chikväll veckohandling
fått mera sortera hos Elsa och lämna till kupan
en hink pelargoner och begonia
de sista lökarna kom i jord
kände mig ruggig då jag kom hem
kölden smyger in under kläderna
kröp under täcket kollade nyheterna
smittspridningen ökar..

enbart 4 deltagare på chi , vi har gott om plats
det nödvändiga sociala får utrymme
att umgås på fester med syskonfamiljer
trevligt för den som ingen egen familj har
men använde klarspråk
"Det är vid sådana tillfällen oförståndet dödar
sina föräldrar"..
Hårt men effektivt, de andra instämde
Det är inte roligt i efterhand få kunskap om
döden gjort hembesök i förtid hos någon en känner
och person har mycket glädje av
livet den har, dessutom ångesten undra
om vi andra smittan får
omtanke och själviskhet nödvändig kombo idag

Tack få vakna utan zummer då känns hjässabjället bra.
Godmorgonkram älskade uggla<3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 76 gånger
Publicerad 2020-10-20 09:12



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Kram
2022-12-05
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP