Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag blir så arg på mig själv. att man är så klantig har otur med alt


giv mig styrka.

så jag klarar min dag,
i går ramlade jag .
giv mig styrka .
jag slog i huvudet .
händer knän fötter .
i dag har jag ont,'
i mitt huvud.
problem med ögonen.
jag vill inte oroa minna barn.
tur att jag inte ramlade framför bilen..
den stannade för mig
är det mening att jag skall ta det lungt.
jag vill inte ha en till stroke giv mig styrka ,'
vaka över mig minna kära,
och alla som behöver din hjälp .
giv mig styrka ,'
nu vill jag vara frisk .
inga fler otur över vår släkt .
nu räcker det .*
av siv birgitta i dag - 20. 10. 2020




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-20 12:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP