Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dockornas tid..


Sedan länge
gömda
nästan glömda
på en vind

Ansiktslösa
dockor
gjorda utav
celluloid

Sprungna ur
en annan tid

Långt från dagens
Pokémons och spel

Lekta
väldigt mycket med

I en annan tid
som var en gång

Vyssade
och vaggade
med sång

Låter dom nu
vila i frid

Och minnas åren
som var lekens
och dockornas tid




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-10-20 16:25



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Janjag ärvde min mammas och mormors dockor. Kärt i minnet! Tack för din fina text påminde om mina fina minnen då när jag äntligen var stor nog att få ansvar för dem som barn. /:)
2020-10-20

    Lena Staaf VIP
Minns när jag med sorg bäddade ner mina dockor i sina docksängar och sedan ställde undan dem på vinden.
2020-10-20

  Kungskobran VIP
Min docka hette Ka
den älskade ja
huvudet hade en spricka
i dess celluloid
Nu vilar den i frid
2020-10-20

  Larz Gustafsson VIP
Frågan är om detta inte är nickedockornas tid.
2020-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP