Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Associationer



Vi behöver bepansra oss, klä oss i rustning
även i detta land
där djuren går klädda till människor

vi borde allvarligt tänka oss till
då vi lever i ett landskap där tiden står stilla
och vi ser leksakståg fara förbi i skymningen
lastade med små soldater

Då målar vi en cirkel som en ring
ingen kan passera, utan förbrännas till aska




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 91 gånger
Publicerad 2020-10-20 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP