Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kruset

Som tomma hus är vi
tills dagen kommer
då vi möter själen
som blåser sin själ i vår
Fyller kruset till brädden
Då gör vi allt för denna människa
vi går genom elden
där själen sitter fången
i lågornas grepp
Skulle själen falla som trädet
Sörjer vi som hunden
Över graven till sista andetaget

Vad är vi utan våra minnen
De vackraste flätade band
Runt vår hand
Värmer varje dag




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-20 20:19



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
:)
2022-10-09
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP