Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Huvudattraktion ?



Det vi aldrig ägt
kan vi heller aldrig förlora
men vi saknar det förlorade
Den blinde saknar allt han ägde
den döve sin hörsel
Den lame saknar hela sitt liv
olyckor förändrar våra perspektiv
allt beror på vad vi jämför med
Saknar inte jag dina andetag
varje dag klokuggla
Städar din stol varje dag




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 118 gånger
Publicerad 2020-10-23 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP