Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det glatta livet

inte allom givet
krokben ändrar perspektivet
omänskliga animaler djävulska vandaler
tömmer varje åder
all skuld dom vidlåder
Skakar blodiga fingrar rena
då är inte de grymma klena
finns ingen förlåtelse för det drivet
Hur vi än ser på perspektivet




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 82 gånger
Publicerad 2020-10-20 21:08



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
på pricken
2023-03-20
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP