Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hej alla raringar


tjoade Latte som älskar den nya tunneln
Här i vår familj gäller "en för alla, alla för en"
Förvånad över det inte lika viktigt hos alla,
men funnit de som sätter ut
sina anhöriga i skogen,
buntband säck och kastas i floden.
Påhitt så grymma finns inte ord.
Latte tänkte på den mysiga reklam Willys har
som välkomnar
kunder oavsett kläder de har...
de börjar med orden "hej alla raringar"
Kanhända bästa sidan affärsman visar
då kunder sina pengar slösar ?




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 91 gånger
Publicerad 2020-10-21 09:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP