Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogssjälen

-Du har lagt dig på skuggsidan viskade bladverken.
-Du vilar dig. Vi vilar med dig, sa mossan.
- Jag trodde jag gått vilse, sa kvinnan överraskat.
-Du är bara trött och har klivit åt sidan för att du behöver det sa en sten strävt.
Därefter tystnade orden och vilan tog vid.
Det blev afton och gryningssången låg ännu ruvande i sin linda.




Prosa av Feminaz
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-21 14:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz