Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
krasyster jag måste gå upp. jag mår inte bra själv. jag behöver all kraft ja kan få skrev. 20,10 2020


ljusen kommer

ljuset sänkte sig ner ,
oron i min kropp.
försvann bort nu.
när jag pratade ,
med dig kära syster ,
i går kom du hem.
från sjukhuset i gen.
du åker ut och in.
hela tiden vet inte.
när det blir sista resan.
på torsdag kommer jag.
hem till dej.
hjälper dig med räkningar . vi får inte ge upp.'
tänker på syster britt.marie,
som sitter förlamad en bit härifrån .
trots all mörker i bland-
vi måste bara kämpa,
till hela livet runnit ut.
av din syster siv birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-22 08:14



Bookmark and Share


  Stisse
En stark och berörande text.
2020-10-22
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP