Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till minn a 2 söner i andevärlden till alla kära i ande världen


minnes lunden.

nu är den sista stunden.
får stå där i minnes lunden.
får gråta en tår.
ingen ting förstår.
minna kära finns ej mer .
vad är det livet oss ger.
er ande ännu brinner .
livet en ny mening finner .
ni i mitt hjärta bor,'
jag är er egen mor.
tänker på ni var små.
nu se vad tiden gå.
era syskon ej mått bra,
ville er i livet ha.
tänker på allas död.
behöver vi all stöd.
vi kan av sorg försvinna.
om vi inte all glädje finna
siv birgitta skrev 21.10.2020.
farväl alla kära




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 86 gånger
Publicerad 2020-10-22 08:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP