Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Älskade spegel


var inte ledsen
låt oss vandra under stjärnorna
Mörkret kan oss ej längre nå
hösten och vintern

kommer till slut ändå





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 102 gånger
Publicerad 2020-10-22 14:48



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
tack kram <3
2020-12-20
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP