Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Regnbrevet



Dessa gråa dagar
skriver många regnbrev
ångesten sprider sig
som löpelden genom gräset
Då torkan bildat fnösket
gnistan till
Ett eldhav härjar själen

en pandemisk ångest
många drabbade
Som kardborrar de fäster
liksom en våt hund skakar
jag av mig dropparna
för inte dras ner i avloppet






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 89 gånger
Publicerad 2020-10-22 12:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP