Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


 

 

 

tid 

natt

 

avskärmad uppgift

kontorslandskap av försvinnande ord

kämpande i ett grå matthav heltäckande

över ytan

 

storm

 

stilla luft

djupt i de andra

ler rädslan ut i samförstånd




Fri vers av in effigie VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-23 03:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP