Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min oro för dig. du har alltid ställt upp för oss , fick hjälpa alla din a 6 syskon . när mamma dog . du fick . ta mycket ansvar , du var 29 år . vi har altid stält upp för varan jag finns vid din sida


hem från sjukhuset

kära syster kom in till dej-
hemtjänsten stod innan för dörren.
hon skulle ringa mig.'
du varken åt eller drack ,
var hos dig i tre timmar
tittade på dina räkningar,
ingen förstår hur du känner det .
att ligga utslagen inte orka nåt.'
2018. julen fick jag kämpa på intensiven .
jag lever som ingen trodde jag skulle klara -
du blir glad när jag kommer .
i går fick du mat för 7 dar ,
som var en vecka gammalt .
jag kände att jag blev riktigt arg.
ringde sa till. tänker på alla som inte har nån.
tack papp a för mitt humör
kära syster nu går jag upp ofta.'
förstår inte att dom kan ge så mycket medicin
jag fick sluta när min kropp börja lägga av
giv mig styrka så att jag j klarar alt,
av siv birgitta skrev i dag




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-23 07:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP