Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mina kära med sorg i hjärtat går jag här på jorden skriver mig fri


väntan.

jag väntar på dig.
du kommer aldrig.
vad har du tagit vägen,
jag letar och letar.'
vad är du nånstans.
du kommer aldrig tillbaka.'
jag förstår ingenting.
vad har hänt.'
du har kommit till.
kommit till dödens stad.
varför är du där.
vad var det som hände.
vi vet inte när.
vår sista stund.
är här på jorden.
den kommer som blixten.
slår bara ner.
när vi inte anar nånting.
jag grubblar varför ,
av siv birgitta . skrev till mina 2 söner i andevälden




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-23 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP