Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrv till min syster maj-britt när hon var ganska dålig


hoppet i mig

det snart vänder.
du är i goda händer .
gud bestämmer alt.
hjärtan lever ej kalt.
tanken på ditt stöd.
du måste lev a ej död.
hur du kämpa på.*
fast det måste gå.
du varit sjuk i många år.
nu vet vi ej hur det går.
din ande i mig bo.'
vi skall bara på alt tro.
att allting blir bra.'
bättre dagar vi ha.
kämpa på kära syster .
du får inte vara dyster,
hoppet omkring dig är nära.
du är mitt stöd min kära.
av din syster siv birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-23 11:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP