Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


att vara snäll mot sig själv



är ett måste, då förmår vi
acceptera omgivningen som den är
oavsett bekanta som i omständliga
utvikningar försöker bygga om hemma
och bestämma hur du klär dig
eller hur du uppför dig
vi kan aldrig förändra någon annan
enbart vårt själv att tänka
vänner är de som älskar oss som vi är
de andra är bara ben som passerar

ibland vill främlingar klappa mig, säger jag har vacker päls
jag går aldrig kopplad, går enbart fot
bredvid den älskade
tigger aldrig vid bordet
och det är bra nog


anm.
just fenomenet att försöka bygga om
är det som förstör alla relationer
den som inte lärt sig vara villkorslös
är chanslös
vänner som rynkar på näsan om du inte städat
i varje hörn
eller dukat på annat sätt
ger enbart rynkor i själen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 91 gånger
Publicerad 2020-10-23 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP