Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från juni 2018 Redigerad oktober 2020


Respons och lite om honungsbin





Jag skrev en dikt om sommar
Om blommor och om bin.

Jag suddade och ändrade,
tänkte till sist

- den här är riktigt fin.

Jag skickade iväg min text och hoppades få respons.

Svaret kom i jåns:

"Honung det är gott."


Inte det gensvar
som jag hoppats på.


Någon hade läst, och gott var det så.




Bunden vers (Rim) av Cikoria Blå VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-24 12:44



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Din dikt är en kritik mot hur
kommentarerna fungerar på
poeter.se. Ja, ofta handlar de om
annat än själva texten. Svårt att få
det annorlunda eftersom det finns
en vana att inte vara kritisk i kommentaren som alla kan läsa.
"Privat kommentar" kompletterade av
just den anledningen. Jag använder
möjligheten ibland men vet inte i
vilken utsträckning den används av
andra. Det krävs mycket för att ge en bra genomarbetad kommentar. Jag tror inte att det kan bli så mycket bättre men kanske om man själv
kommenterar andras texter.

2020-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP