Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tacksamhet trots all mörker, bara kämpa på .så länge vi har varandra . i bland vill jag göra som barnen . bara skrika och bråka


tacksamhet .

när jag öppnade min dör.'
går in 3 stycken djur.
sitter och väntar. hoppar på min ryggsäck.
ska se vad jag köpt.
dom blir glada.'
katt och hund mat.* varit hos syster maj-britt,
hon bara ligger, ,orkar inte gå upp.
måste få henne att kämpa.
handlade till henne försökte få henne
att ringa till sin a 2 stycken barn, barn
man åker ner i mörker när man bara ligger .
hon måste tänka framåt.
man blir nedstämd. då rinner kraften ur.'
när hopplösheten brinner i kroppen.
försvinner kraften.
glad att du svarar varje morgon jag ringer .
men oron finns där hela tiden.
i morgon måste jag gå till syster britt-marie,
hon har suttit förlamad sen september 2019.
mina kära systrar, vi har varandra av er syster siv birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-24 14:35



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Så fint du skriver om dina systrar <3
2020-10-24
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP