Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Far

du föll ibland



även när jag iakttog
när jag kunde läsa av din sorg




och när det inte gick att beskriva

glömma





jag minns, att du ofta gick din väg


någonstans där ute i mörkret






du gav din väg, och föll

bakåt, nedför, mot





far, du går din väg än idag



men om du faller igen




kommer du göra det


på mina armar









Fri vers (Fri form) av Julio VIP
Läst 378 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2020-10-24 16:30



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Så betryggande läsning
Om att kunna ta emot
När det verkligen
Gäller! Vid en
äkta relation!
Och inte i en
innehållslös
"Cyber-bluff"
;)

2023-06-12

  Kungskobran VIP
Ditt fall är mitt
2022-07-09

  Solweig Jansson VIP
känner igen mig i din fina text !
2022-07-02

  Eva Langrath VIP
Stark text där diktjagets värme och kärlek känns tydligt.
2022-06-26

  Grubbelmia
Tack för stark text som berör. Fastnar för värmen i orden...

"men om du faller igen
kommer du att göra det
på mina armar"


2021-04-26

  morgonstjärna VIP
stort är att visa vem man är
att bry sig kostar på oavsett kostnaden
2020-12-22

  Maiah VIP
Iaktagelser, smärtsamma, utan möjlighet att påverka, acceptans,
Fint med rymd mellan rader som ger läsaren plats att landa i orden
2020-10-25

  Flisan
Fint.
Och får mig att tänka på min far som har haft en svår tid, men är på väg åt rätt håll nu förhoppningsvis.
2020-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Julio
Julio VIP