Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
drömde om min son roine, att jag var där han dog på vägen vid kroken ,ville veta vad hans liv sluta . då skrev jag den här när jag vaknade


kärleken till alla helgons dag.

kärleken till alla helgons dag.
jorden sänder upp.
all sin kärlek.'
till andevärlden.
nu finns det kärlek.
dagen på alla helgons dag.'
vi alla sänder upp.
all kärlek från hela
. vår jord från hela .
vår värld runt jorden.
vi alla har vår kärlek.
tillsammans just på alla helgons dag.
kärleken brinner så stark.
i både glädje och sorg.,
vi sänder våra kära nu har vi alla nåt i hop.
kärleken brinner upp.'
i vår himmelen i andevärlden.'
tack änglar att ni finns ,'
av siv birgitta. skrev nu 25.6 2020




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 94 gånger
Publicerad 2020-10-25 07:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jesus är Den som skapat änglarna.
Ändå envisas människan med att dyrka änglarna, som INTE VILL bli dyrkade.
2020-10-25
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP