Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljusbärare

Jag söker bo
för kärlekens ro
En låga tindrar
Barnets ögon glimmar
Ljuset lyser i mörkret
En pärlströdd väg hem




Prosa av Feminaz
Läst 145 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-10-26 08:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz