Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyhetsmorgon

Tidigt uppe
med grumlig syn

Gnuggar sömnen
ur ögonen och tar
trappan ner

Öppnar ytterdörren
och snabbar på stegen
mot gröna postlådan
i regnet

Hämtar tidningen
som kom redan
vid pass 03.00

Skyndar upp igen
och laddar
kaffebryggaren

Låter morgonen
ljusna i lugn takt

Med doften av kaffe
och trycksvärta

I skenet av
Dagens Nyheter





Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-26 08:45



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Målande morgonbild!
2020-10-26

  Kungskobran VIP
Känner igen mig
2020-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP