Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev när jag varit på kyrkogården


vindarnas sus.

du är vindarnas sus.
kärleken kommer med brus.
,änglarna flyger omkring.
mig i en stor ring,
det mig en hälsning sänder.'
tro att ditt liv vänder.
tro att det från himmelen far neder.
när du sitter och beder.
din tro har blivit stor.'
tänk på din far och mor
det var dem som dig livet gav.
när du stod vid deras grav,
deras gravsten där står
fast det gått så många år.
min ena son ligger där.
ha var älskad höll kär.'
varför döden har du tagit minna 2 söner.
varför av siv birgitta






Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 101 gånger
Publicerad 2020-10-27 10:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP