Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vemodet följer i spåren

 

regnets tårar rinner utefter rutan

himlen har ekiperat sig efter dagens mode

elegansen gränsar till grafitgrå

hatten Borsalino 

som svänges med yviga gester

regnet talar med mollstämda toner

inte häftigt crescendo

tystnaden smyger som  en katt

i spåren av regnets tårar

Vemodet följer som ett bihang

i mötet mellan höst och vinter

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 119 gånger
Publicerad 2020-10-27 14:15



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Nog är det så kram
2022-12-22
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP