Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viskningar om kärlek...

Smek mig tyst...
Kyss mig törstig...
Gör mig hungrig med din blick...
Lek med mitt hår så att jag förlorar kontrollen av mitt yttre...

Blås på mina läppar, min kropp, tills jag försvinner in i din demension och viska varsamt i mitt öra att du älskar mig...

Så att jag blir hel...




Fri vers av *Anna*
Läst 453 gånger
Publicerad 2006-07-16 13:46



Bookmark and Share


  To
Romantiskt och sensuellt! :-)
2007-12-29
  > Nästa text
< Föregående

*Anna*
*Anna*