Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKORNA






när han sov på natten så brukade skorna
ta en promenad runt kvarteret
ställa sig under någon lyktstolpe vid gatan
lyssna på den alldeles sublima tystnaden

















Fri vers av Androiden VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-28 11:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Androiden
Androiden VIP