Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

säg om det är du




Vad jag satt länge





 

 

 

 


i mitt väntrum av längtan

 

Vill någon här
klättra i mina tankar

frågan var fri
jag hade nämnt den
för mej själv


men
törs jag låta det ske
bara så där
utan förberedande förklaring

Jo, det är klart
du kommer falla
för jag släpper taget
om du kommer i mörkret

när jag hör någon komma
och inte kan se vem det är

att det är du
brukar jag veta


för du tänker så ljust

 

 

 


©ello






 




Fri vers av Cello
Läst 618 gånger
Publicerad 2006-07-16 14:45



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Störtskönt skrivet. Mjukt, roligt och inbjudande. Underfundigt. Bra!
2006-10-27

  marianela
Hmmm...vettig kommentar? Nej, jag har ingen, men det var verkligen länge sedan jag blev så nära berörd av en text som nu. Tack för det.
2006-09-11

    NoMi F
Å vilken sorglig poesi
men du skriver himla bra här
man kan riktigt känna tungt
tungt
Fint, gillas
2006-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Cello