Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vad gör det om regnet faller



Grundvattnet mår bra
och även du och jag
det sägs klara ögon vi får
av varenda tår
dessutom läker de sår
Var inte ledsen älskade uggla
låt ljuset bli den lykta vi strävar emot
Över detta skådespel tusen stjärnor glimma
de ger en glimt av vår evighet
och hur lite själva vi vet
om vår egen timma
även lär vi oss att förstå
det språk som stjärnor
tala varandra samman
Dumheter vända vi blicken ifrån
det sägs psykiska sjukdomar
eskalerar under Corona
inte så underligt
alla tvingas möta sig själv
och sin egen dödlighet,
följer skymningen hem




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 101 gånger
Publicerad 2020-10-29 12:05



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
himlasända ord som böner besannas.
2021-10-14
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP