Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gamla dikter


du kommer aldrig.

du kommer aldrig nära .
mitt hjärta igen.
varken i livet eller döden.
alt som en mörk mur.
det finns inget gemensamt längre.
alt är tomt och dött.
jag går här nere på jorden.
du är i himmelen.
minna tankar snurrar,'
i mitt huvud varför, varför.
blev det så här.
att vi inte förstod varandra .
av siv birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2020-10-30 09:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP