Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trumpens lämmeltåg



riskerar döda sina väljare
trängsel på dansanta möten
där clownen manifesterar
Över 9 miljoner smittade
Folket trötta på pandemin
följer loket förblindade
Omvärlden kan enbart se på
Hela Europa även trötta
på regler och förbud
därav smittspridning skenar




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 87 gånger
Publicerad 2020-10-31 10:06



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
uselheten
2021-03-27
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP