Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vi delar ljus i mörkret

Vi fångade den tidiga morgonen innan mörkret släppt efter.
Vi gick under vida paraplyer för regnets skull
Höstlöv i alla färger och ljus utmed grusgångarna
på kyrkogården.
Där var redan ljus vid minneslunden.
Blombuketter, kärleksfulla ord på gravlyktor.
Vi tände våra lyktor med änglar på och ställde ner dem bredvid.
Ett lugn spred sig, en delad sorg och kärlek.
Det som gör oss till människor.




Prosa av Feminaz
Läst 188 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-10-31 10:53



Bookmark and Share


  siv birgitta.a. VIP
både glädje sorg i minnes lunden,
jag känner minna söners närhet . ganska ofta
2020-11-04

  Anya VIP
Oj vilken passande dikt att läsa idag. Så finstämt.
2020-10-31

  Cikoria Blå VIP
Stämningsfullt.
2020-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz