Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

meningsfull älskade uggla



bland undrar jag...
jag skrev, skriver och ser inte förrän efteråt vad jag menar.


efter alla kringelikrokar
slingeriskank och blädderiplank lagt ut
så vet jag att det bara är att stänga av
lappen.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 127 gånger
Publicerad 2020-10-31 11:04



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
häpp
2022-12-19
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP