Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Passagen säkrad


Efter sista vändan var tålamodet slut
rymningsbenägna katter
lång näsa hädanefter
uppfinningen inte min
Jullan gör detsamma
Latte tittade långt genom gallret
då dörren öppnades
- vi måste tänka på grannarna
mumlade jag de börjar titta konstigt
vi kan inte skrika elden är lös
till sist kommer ingen
då det brinner







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 104 gånger
Publicerad 2020-10-31 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP